{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hydralikpump på ih 484
  • #2   8. jul 2016 Hovedpumpen sidder inde i gruppegearkassen. Hvis du kigger ind under traktoren i venstre side foran bagakslen, sidder der en blok men en masse tilslutninger og en dåse der indeholder hydraulikfilteret. Inde bag denne blok sidder pumpen. Lige foran denne blok, skulle du gerne kunne finde en oliepind som dækker oliestanden i hele gearkassen og differentialet. Herfra tages også olie til bremserne og til servostyringen.

    Mvh.


  • #3   8. jul 2016 smiley taker for svar kan man skifte den ude fra i v side .mvh

  • #4   8. jul 2016 Ja, det kan man godt. Man skal dog være omhyggelig med at sikre sig, at pumpens tandhjul går i indgreb med drevet i gearkassen. Er det helt sikkert at pumpen er færdig eller hvad er problemet/symptomerne?

    Mvh.


  • #5   9. jul 2016 Hej jeg syndes at det er blivet være med lift i sær varm lift kan hoppe lidt ved kold når man sænker lift kan det rykke når der vægt på .har holdt hydralik håndtag ned den går ned i omdr olie er oppe på max syndes at olie lugter brændt . Mvh

  • #6   9. jul 2016 1) For at du kan pejle oliestanden korrekt, skal olien være driftsvarm og motoren skal, så vidt jeg husker, gå ved cirka 1500 omdrejninger. Har du gjort det korrekt?

    2) Filteret i den store dåse på hydraulikblokken skal skiftes pr. 125 eller 250 arbejdstime ifølge serviceinstruktionerne. Der sidder også en si i denne dåse som skal renses ved samme lejlighed. Filteret kan skiftes, uden at man skal tappe olien af gearkassen.

    3) Hvis olien lugter brændt, er det nok en god idé at skifte den. Den skal ifølge serviceinstruktionerne skiftes pr. 800 arbejdstimer. Hvis du ikke har kendskab til at den er blevet skiftet, er det sikkert ved at være tid. Alderen tager også livet af olien, da der uundgåeligt kommer skidt i olien og kondensvand med tiden. Desuden skal olien tappes af hvis du vil skifte hydraulikpumpen, og det giver slet ingen mening at skifte pumpen uden at skifte filter og olie også.

    4) Er der andre funktioner, som er afhængige af hydraulikpumpen der ikke fungerer som de skal, så som PTO kobling, fodbremsen, servostyringen eller Torque Amplifieren hvis den har denne funktion (koblingsfrit halvgear, hydraulisk opereret). Hvis alle disse funktioner, der også er afhængige af hydraulikpumpen, fungerer 100% som de skal, så er det sikkert ikke pumpen den er gal med, men noget andet.

    Sidst, men ikke mindst, så vil jeg anbefale at anskaffe en værkstedshåndbog da det hydrauliske system på disse modeller ikke er helt simpelt, hvis du vil lave en fornuftig fejlsøgning på systemet. Den slags kræver lidt indsigt i systemets indretning.

    Det er muligt, at Jørgen B. herinde kan sige noget mere præcist om fejlen ud fra din beskrivelse, men uanset hvad skal de basale ting være i orden. Her tænker jeg på filter, si og olie.

    Mvh.


  • #7   9. jul 2016 Tak for go forklarning ,fik ikke sagt at den snakker mere i servo styring her på det sidste ,lader ikke til at håndtag til høj og lav sænkning rigtig virker. Mvh peter

  • #8   9. jul 2016 Hvis den er utæt i det hydrauliske system kan den tage luft ind i systemet og det kan give mange spændende problemer. Bl.a. kan der opstå kavitation i pumpen og som følge deraf forhøjede temperaturer i hydrauliksystemet og der er risiko for at pumpen på sigt går i stykker.

    OPDATERING: kavitation giver også anledning til underlige lyde!

    Så få undersøgt om der er utætheder i det hydrauliske system og få det udbedret hvis der er. Aftap olien, rens sien og skift filteret. Påfyld ny olie og udluft systemet for luft, både bremser, styretøj og lift. Dette er ihvertfald et grundlæggende sted at starte.

    Vil stadig på det kraftigste anbefale en værkstedshåndbog, da det hydrauliske system på disse modeller ikke er helt trivielt i sin opbygning og integration. Håndbogen indeholder som regel også fremgangsmetoder til udbedring af de mest typiske fejl.

    Hvis du vil have succes med at udbedre fejlen, skal du stille den rigtige diagnose først. Det er lidt som at gå til lægen - han/hun kan heller ikke gøre meget for sin patient, hvis det ikke er de rigtige informationer om helbredets tilstand kommer frem!

    Mvh.


  • #9   10. jul 2016 mange tak hvor kan man få en værkstedhåndbog .MVH

  • #10   11. jul 2016 http://www.traktorbogen.dk/

  • #11   13. jul 2016 - Husk at opdatere med, hvad du finder ud af!

    Mvh.


Kommentér på:
hydralikpump på ih 484

Annonce