{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Uur Hedebrug Praktik

7.999 visninger | Oprettet:

Min praktikplads.

På gården er vi 2 ansatte og mester selv, mens der er 2 som passer alt hvad der har med søerne at gøre. De 500søer går på vores jord men er solgt til den tideliere fodermester så han lejer grej og jord af og og køber foder af os da vi selv kan blande foder.

Den skal lige siges at alt på gården er Øko! Der drives ca 400ha. Der er også en slagtesvineproduktion på gården kan ikke huske hvor stor den er, lige nu er der ved at blive bygget en ny stald med plads til 1200 og der er ca. 1000 i forvejen, det er den jeg hjælper med at passe, mens jeg hjælper i marken og alt hvad der ellers er at lave. Mine hverdags gøremål er at strø ved alle slagtesvinene, og så sørge for at der er foder nede ved staldene sørge for der er ordentligt og pænt og muge ud når det trænger. Men som i kan se laver jeg meget andet end det! :) Virkelig en Dejlig praktikplads! Og ja det er svin! og nej jeg er ikke kvægbonde og det bliver jeg aldrig! For det her er virkelig fedt at arbejde med, en helt anden måde at holde grise på end inde i en lukket stald, det her er virkelig anderledes!
Valtra N121 Med forntlæsser er en traktor som kom til gården den 15 august da jeg startede min praktik, det er min traktor det er stortset kun mig der køre i den, det vil sige jeg skal sørge for vedligeholdese og at det ser pæn og ordentlig ud! Er virkelig glad for at jeg fik denne traktor! Det er et stort ansvar og have men syntes det er fedt.

Update : 7/12 2012

Mikael  F
Mand | 28 år | Oprettet: 5. sep 2011


Kommentér på:
Uur Hedebrug Praktik
Annonce