{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ford 5000 Y [Ejer] 1968

14.889 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen traktor er oprettet og stemt ind. Opret din egen traktor

Max M
Mand | 46 år | Oprettet: 13. jan 2012


Ford 5000 Y

Årgang:
1968
Motor:
Efter at den originale motor brækkede sig har den fået en i fra en 5610 Force III.
Den er på 4,4 liter og har gået 7500 timer med tjæresprøjte i en NCC-traktor. Nu kører den cirka 50 timer om året
Hestekræfter
78 cirka
Hjultype
2wd
Udstyr
Narda. jo! To ekstralygter på snuden og to LED bagpå, og VETO frontlæsser med fri retur og elskifteventil til wraptangen ;0)
Ekstra brede forhjul, vand og vægte i baghjulene, mobilholder, og en mængde udstyr liggende i værkstedet fra alle de spændende ting den har kørt med i tidernes morgen. Blandt andet holder til dobbelte sidemonterede sprøjtetanke osv.
Stævner
Et par lokale for nogle år siden
Beskrivelse
En dejlig all round traktor, som man ikke tror man bruger, men alligevel ikke kan undvære. Den fræser, slår rabatter, flytter maskiner, river hø, presser hø og læsser en dælens masse wrapballer igennem vinteren.
Motor og forende blev malet da den fik "Ny" motor for nogle år siden. Bagenden inklusiv bagfælgene trænger også, men jeg har ikke nået til det endnu.

Kan dokumentere alle olieskift på traktoren siden 72 da min far har skrevet dem ned.

Fremtidsplaner: Jeg leger med tanken om at få plader på den igen så jeg kan levere wrap med den. Så skal der laves nyt ledningsnet til blinklys og bremselys, spejle på, og fikses strøm i anhængerstikket. Jeg vil også male baghjulsfælgene, og så skal hydraulikken renoveres da den bliver langsommere og langsommere til at løfte læsseren og liften. -Men hvornår kan man lige undvære den...
Kommentér på:
Ford 5000 Y
Annonce