Billig bil - Sådan finder du den billigste brugte bil

Billig bil - Sådan finder du den billigste brugte bil

28. feb 2018

Danmark er berygtet for sine høje registreringsafgifter på biler, hvilket gør det til en større investering, hvis man vil købe en fabriksny bil. Mange vælger i stedet at købe en brugt bil, og der kan være rigtig mange penge at spare, hvis du finder én af de billige brugte biler, som samtidig er i god stand.

Der er nogle forskellige ressourcer, som du bør være opmærksom på, hvis du vil finde den billigste brugte bil. Du kan læse mere om dem herunder.


Find den rette bil med FDM’s brugtbilvælger

http://www.fdm.dk/bilkoeb/brugtbilvaelger

Hvis du vil have en billig brugt bil, skal du først og fremmest vælge den bil, som bedst passer til dine behov. Du har måske allerede en idé om bilens mærke eller model, men derfor kan du stadig sagtens overveje nogen af de mulige alternativer.

Når du bruger FDM’s brugtbilvælger, skal du først og fremmest overveje biltype. Du kan vælge mellem fire kategorier, som er lille, store, stationcar og multi purpose vehicle. Derudover skal du også vælge, hvor mange der skal kunne sidde i bilen. I brugtbilvælgeren har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige prisklasser, og til sidst skal du også vælge, hvor meget bilen skal kunne trække.

FDM’s brugtbilvælger kan hjælpe dig ved at vise alle de bilmærker og -modeller, som matcher dine ønsker. Dermed kan brugtbilvælgeren være en god hjælp, hvis du føler dig på bar bund i forhold til valg af bil.


Find den rigtige pris med AutoUncle

Du kan finde brugte biler til salg på AutoUncle, når du ved, hvilken bilen du ønsker at købe. AutoUncle har en service, hvor de sammenligner de aktuelle priser på markedet, så du er sikker på, at du får den bedste pris.

Hvis du vil have et større udvalg af brugte biler, kan du kigge på Autouncle i Tyskland i stedet. Her har du mulighed for i stedet at se brugte biler fra det tyske marked. Du skal dog være opmærksom på, at du skal betale registreringsafgift, hvis du køber én af disse biler. Heldigvis kan det stadig oftest betale sig, og du kan vælge mellem langt flere biler.


Find skjulte fejl og mangler hos Færdselsstyrelsen

https://selvbetjening.trafikstyrelsen.dk/sider/soegning.aspx

Når du har fundet den rigtige bil, bør du tage ud og prøvekøre bilen. Det er vigtigt, at du sikre, at bilen lever op til løfterne i salgsannoncen. Under prøvekørslen skal du især være opmærksom på bilens motor, bremser og gearkasse.

Det er nemt at blive ivrig, hvis du tror, at du har fundet den rette bil. Du bør dog tage den med ro, for du bør aldrig købe en bil uden først at tjekke den hos Færdselsstyrelsen. Hvis du har bilens registrerings- eller stelnummer, kan du søge efter bilens synsrapporter. Du bør også tjekke, at der ikke er gæld i bilen, da du ellers kan risikere at komme til at overtage gælden.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JonasJensen
JonasJensen (Kommerciel blogger)
Oprettet 19. feb
JonasJensen
JonasJensen (Kommerciel blogger)
Oprettet 28. dec 2023
Annonce