Det siger anmelderne til Farming Simulator ‘20

Det siger anmelderne til Farming Simulator ‘20

21. nov 2019

Dette indhold er sponsoreret


Imod slutningen af 2019 udkom det allerførste Farming Simulator spil til Nintendos bærbare konsol Nintendo Switch. Med titlen “Farming Simulator 20” var et nyt årtis generation af det populære landbrugsspil udkommmet, og efter en måned har flere anmeldere givet deres tilsagn omkring det nye spil. For kan Farming Simulator også fungere på Nintendo Switch, der jo både er et stationært spilsystem og en håndholdt spillekonsol i et.


Det ser vi nærmere på i denne artikel, hvor vi kigger på anmeldernes ris og ros af det nye Farming Simulator-spil til Nintendo Switch. Er du derfor kørt død i CS:GO, og allerede har været inde på en crosshair generator og få den maksimale underholdning ud af skydespillet, kan det være du skal overveje at anskaffe dig det nye Farming Simulator-spil til Nintendo Switch. Spillet sælges hos flere danske forhandlere og kan erhverves for ca. 200-350 kr. afhængigt af, hvor man køber spillet. 


For første gang er Nintendo Switch med

Det er første gang, hvor udviklerne bag spillet Giants Software har valgt at udvikle et farming simulator-spil til Nintendos konsoller. Tidligere har det været Playstation, Xbox og PC, der har haft glæde af den realistiske landbrugssimulator, der er ekstremt populær.

Denne udgave bringer en version af spillet, der både kan spilles på fladskærmen, men også er mulig at have med ud i en bærbar version. Det er nyt for spillet, der er kendt for at have en stejl læringskurve og et avanceret simuleringssystem. Spørgsmålet er så nu, om verdens Nintendo-fans er klar til en lanbrugssimulator i form af Farming Simulator 20. Indtil videre har brugere verden over testet det og skrevet forskellige vurderinger af spillet - der er både gode og mindre gode opfattelser af spillet, der specielt appelerer til landmænd og jorbrugsentusiaster.


Mindre uenighed mellem brugere og anmeldere

Mens nogle anmeldere er mere moderat stemte overfor det nye Farming Simulator 20 til Nintendo Switch, er rigtig mange brugere begejstret over, at udviklerne har taget Switch’en med portføljen. NintendoLife, der er et anerkendt medie for Nintendo-fans giver anmelderen hele otte ud af ti stjerner til landbrugssimulatoren. 

I kommentarfeltet er brugerne også glade for spillet, og enkelte undrer sig over, at det kun er blevet til otte stjerner til Farming Simulator. Det er specielt den stejle læringskurve, som bliver kritiseret af anmelderne, ligesom brugeroverfladen ikke helt falder i anmelderens smag. Alt i alt er brugere og anmeldere enige om, at Farming Simulator 20 er et godt spil og der er kun mindre uenigheder mellem de to grupperinger.


Konklusionen på det hele

Konklusionen på anmeldernes dom over Farming Simulator 20 må derfor blive, at spillet er et rigtig gennemført simulatorspil. Det er ikke et spil for alle, men med den rigtige arbejdsindsats i spillet bliver man godt belønnet.

Lige så snart man kommmer ind i rytmen og spillets gang, så kan det være en ganske underholdende affære, der kan bringe mange timers underholdning. Hvis man derfor elsker at så, høste og i det hele taget varetage et landbrug, er Farming Simulator 20 til Nintendo Switch et rigtig fornuftigt spil. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JonasJensen
JonasJensen (Kommerciel blogger)
Oprettet 19. feb
JonasJensen
JonasJensen (Kommerciel blogger)
Oprettet 28. dec 2023
Annonce