Drømmer du om en storbyferie til Paris?

Drømmer du om en storbyferie til Paris?

17. mar 2018
Paris er en fantastisk by, som har masser at byde på. Og kan man finde billige flybilletter og hotel, kan man snilldt tage på en storbyferie til Paris - måske over en forlænget weekend eller i en ferie. Vigtigt er i hvert fald, at man har tid til at opleve den parisiske charme. 

Det kan du lave på din storbyferie i Paris

Paris har så mange forskellige ting at byde på. Sid på en af de hyggelige caféer og drik en god kop kaffe mens du spiser en ægte fransk croissant og følg med i de lokales travle og sofistikerede hverdag.



Du kan også slå dig ned i en af de mange haver eller parker, hvis du er på storbyferie i Paris, mens vejret er godt. På din ferie i Frankrigs smukke hovedstad får du højst sandsynligt gået en masse for at opleve byen bedst muligt, så husk også at have de gode travesko med i kufferten.

Hvornår skal du rejse?

Selvom Frankrig, og derfor også Paris, er længere sydpå end Danmark, er der ikke varmt hele året rundt. I vintermånederne kan der forventes at komme både frostgrader og sne, og det skal man huske at have med i sine overvejelser, når man booker sin storbyferie til Paris.



Om sommeren bliver der til gengæld rigtig varmt i Paris, og er man ikke til det, skal man vælge et andet tidspunkt. I foråret og efteråret svinger temperaturene en del, ligesom vi er vant til herhjemme, men typisk er vejret mere mildt og tempereret, og dermed perfekt til en masse sightseeing, kaffe i solen uden man koger over af hede, eller fryser tæerne af af kulde. 

En dag udenfor Paris

Hvis du er interesseret i landbrug og ægte fransk charme, kan du tage en dag væk fra storbylivet i Paris, og opleve det ”ægte” Frankrig, som indebærer både landbrug, med en masse maskiner såsom traktorer, og lokal mad som f.eks. oste og forskellige vine. Så hvis du har en forkærlighed for traktorer eller lidt mere landligt idyl, kan du med fordel tage lidt væk fra storbyen for en enkelt dag eller to. 



Sightseeing på din storbyferie i Paris 

Udover lækker mad og det smukke franske sprog, har Paris også et utal af seværdigheder, man kan se. Byen emmer af historie, og det er en god idé hjemmefra at planlægge, hvad man godt kunne tænke sig at se, mens man er afsted på byferie i Paris.

Et godt tip er også at bestille entrébilletter til diverse steder hjemmefra. På den måde slipper man for at stå i lange køer.



Et bud på, hvad man kan se når man er på storbyferie i Paris er Eiffeltårnet, hvor man kan tage elevatoren hele vejen til toppen, og nyde udsigten over den smukke by. Et andet bud er kirken Sacre Coeur, som ligger i det charmerende område Montmartre, hvor der tæt på kirken er en masse markeder og karikaturtegnere. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JonasJensen
JonasJensen (Kommerciel blogger)
Oprettet 19. feb
JonasJensen
JonasJensen (Kommerciel blogger)
Oprettet 28. dec 2023
Annonce