Få virksomhedens logistik til at fungere bedre

Få virksomhedens logistik til at fungere bedre

24. maj 2022

Flådestyring er et vigtigt element i en virksomheds logistik. Flådestyring omfatter styring af biler, lastbiler, traktorer fly, skibe og andre transportmidler. Det omfatter også styring af vognmænd, chauffører og andet personale. Flådestyring har til formål at sikre, at virksomheden kan levere sine produkter eller ydelser på den mest effektive og økonomiske måde. Læs mere om effektiv flådestyring, hvis dette lyder som noget for dig. 

Flådestyring kan dog være omfattende for virksomheder med mange forskellige typer af transportmidler og et stort antal ansatte. Derfor er det vigtigt at have en god flådestyringsplan, som tager højde for alle virksomhedens behov. Læs med her og få gode råd til, hvordan du kan lave en effektiv flådestyringsplan for din virksomhed.

Hvad er flådestyring?

Flådestyring er et begreb, der dækker over den styring og administration af en virksomheds køretøjer. Dette kan være alt fra biler til traktorer, maskiner og andet udstyr. Flådestyring omfatter typisk registrering af køretøjerne, vedligeholdelse, forsikringer, leasingaftaler og meget andet. Yderligere kan man også se, hvor meget brændstof der bliver brugt på de enkelte ture og herved spare penge på brændstof.

Hvilke fordele giver flådestyring?

Flådestyring er et værktøj, som kan bruges af virksomheder, der ønsker at optimere deres flåde af køretøjer. Flådestyring giver virksomheden mulighed for at få overblik over deres køretøjer, og hvordan de bliver brugt. På den måde kan virksomheden spare penge på unødvendig kørsel og bedre undgå skader på køretøjerne. Flådestyring giver desuden mulighed for at følge med i brændstofforbruget på køretøjerne, så man kan minimere forbruget.

Kan alle virksomheder have glæde af at implementere flådestyring?

Flådestyring er et værktøj, som kan benyttes af virksomheder med egne biler. Det vil sige, at flådestyring er en form for GPS-tracking. Med flådestyring kan man følge sine biler, og dermed have styr på, hvor de befinder sig. Dette kan være en fordel for virksomheder, da man derved kan se, hvor lang tid der går fra A til B, og man kan dermed optimere ruterne. Flådestyring er dog ikke kun en fordel for virksomheder med egne biler da det også kan være en fordel for virksomheder uden egne biler. Hvis man eksempelvis lejer biler ud til sine ansatte, så er det vigtigt at have styr på, hvor bilerne befinder sig. På den måde undgår man unødigt slid på bilerne og dermed unødige udgifter til reparationer.

Det er vigtigt at have styr på flåden, hvis man driver virksomhed med mange biler. Det er en vigtig del af logistikken og et godt værktøj til at effektivisere.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JonasJensen
JonasJensen (Kommerciel blogger)
Oprettet 19. feb
JonasJensen
JonasJensen (Kommerciel blogger)
Oprettet 28. dec 2023
Annonce