Fem gode gaveidéer til landmænd eller maskinførere

Fem gode gaveidéer til landmænd eller maskinførere

3. feb 2020

Kender du en nyudklækket landmand eller en erfaren maskinfører? Fælles for begge er, at deres erhverv er en stor del af deres liv og, rigtigt mange timer bruges månedligt i enten traktoren eller i kranen, på byggepladsen eller i marken. Skal du købe en gave  til en, der enten er landmand eller maskinfører, kan du med fordel læse videre i denne artikel, som opridser fem gode gaveideér til netop denne mand.


Værktøj

Vil du gerne give en personlig gave til for eksempelvis din ven, der er landmand, skal du gå udenom de generiske gaver såsom blomster, vin og chokolade. Værktøj er for eksempelvis en fantastisk gave at modtage, hvis man dagligt bruger og slider på sit eget grej. For nogle mænd anses værktøj nærmest endda som decideret legetøj for voksne.


Plakater

Har du ikke mod på at bevæge dig ud i et byggemarked for at købe værktøj, kan sjove og personlige plakater til hjemmet være en oplagt gaveidé. Det er muligt at finde smukke landskabsplakater og moderne stregtegninger, der indkapsler det smukke ved for eksempelvis marker og enge. Det er også muligt at finde sjove citatplakater, hvor citaterne kan være målrettet manden, der elsker kød eller som citerer rollen som far. Sådanne plakater er en personlig stikpille til én, du holder af og vil med garanti sprede glæde i modtagerens hjem.


Tøj

Noget af det vigtigste ved at være landmand eller maskinfører er outfittet. Ikke nødvendigvis fordi at man skal se godt ud, men tøjet skal være praktisk og slidstærkt. Det betyder imidlertid, at arbejdstøj enten er meget dyrt eller ofte skal skiftes ud. Køb derfor med fordel kvalitetstøj til den hårdtarbejdende mand, når dette er på tilbud. Kvalitetstøj er tidløst, og du kan derfor sagtens gemme et godt køb i et halvt års tid og give tøjet i julegave.


Høreværn med bluetooth

Fælles for landmænd og maskinfører er at begge ofte arbejder i larmende miljøer. Det gælder for eksempelvis når landmanden skal høste markerne i en mejetærsker. Derfor har de fleste mænd, der arbejder med maskiner, formentligt også et høreværn, så de kan skåne sig selv fra lyden. Det er imidlertid muligt at finde høreværn med bluetooth, hvilket er en perfekt gave til maskinarbejderen, der samtidigt elsker musik eller en god podcasts.


Gavekort til bilentusiasten 

Det kan af og til være rart med et lille get-away fra cirkusset, som livet som landmand eller maskinfører nogle gange kan være, og dette kan du som gavegiver hjælpe med. Er du på udkig efter den perfekte gave, kan du med fordel give et gavekort til en køretur i en fed bil, som for eksempelvis en Ferrari eller en Lamborghini. En sådan time-out fra det travle arbejdsliv vil med garanti blive modtaget med kyshånd af de fleste landmænd eller maskinførere.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


JonasJensen
JonasJensen (Kommerciel blogger)
Oprettet 19. feb
JonasJensen
JonasJensen (Kommerciel blogger)
Oprettet 28. dec 2023
Annonce