Går du også og keder dig i hverdagen?

Går du også og keder dig i hverdagen?

7. jan 2021

Nogle gange kan det være svært at få tiden til at gå derhjemme. Tit når vi har fri fra arbejde og endelig har tid til at hygge os, så ved vi nogen gange ikke, hvad vi skal finde på. Og hvad sker der så? Så bliver vi slaver af vores telefon og scroller fuldstændig hæmningsløst på de sociale medier. Det er svært ikke at blive afhængig af den lille serotonin-bombe, da vi oplever en lille form for succesfølelse, hver gang vi får et like eller en notifikation på skærmen. Det er ikke så mærkeligt, at vi nærmest klikker vores liv væk. Dog er der mange andre ting, som du kan give i kast med, hvis du keder dig. Læs med her og find ud af, hvordan du kan prøve noget nyt i hverdagen. 

Spil et spil med en ven

Du er helt sikkert ikke alene om at kede dig en gang imellem. Nogle af dine venner har sikkert samme problem. I kunne for eksempel tage et spil sammen enten brætspil eller et online spil. Tjek Senses ud og find de nyeste nyheder om spil, som du og dine venner med fordel kunne prøve af. Det handler om at lægge sine vaner om. Men det er ikke så let endda. At skabe en god vane kræver tid, men så snart du har fået skabt en god vane om for eksempel at spille et hyggeligt spil med din ven et par gange om ugen, så har du pludselig mindre tid at kede dig i.

Gå ud i naturen

Det lyder lidt frelst, men naturen er den bedste medicin mod kedsomhed. Herude bliver dine sanser stimuleret og du får også rørt, hvilket er sundt. Nok er det sundt at kede sig, men er du træt af kigge på din lille mobilskærm og får faktisk muskelspændinger i nakken af det, så var det nok en idé at lægge mobilen fra sig, trække i vandrestøvlerne og så ud i den friske luft. Det vil sikkert også hjælpe på dit humør.

Ryd op

Det er nu, du endelig har tid til at gøre det, som du ikke får ordnet, fordi du mangler tid. Derfor kan du med fordel udnytte, at du ikke skal noget og for eksempel rydde op i dit klædeskab. Du har med garanti en masse tøj, som du aldrig bruger længere. Det kunne du give til genbrug og dermed også få en god følelse af at have gjort noget godt for andre, samtidigt med at du får gjort noget godt for dig selv og dit hjem. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce