Maskulinitet i din indretning

Maskulinitet i din indretning

16. maj 2019
Tit og ofte sker det sådan, at det er kvinden i et parforhold, der dominerer i indretningen. Mange hjem fremstår derfor feminine og med et stort kvindeligt præg til stor frustration for nogle mænd. Hvis du synes, der mangler noget mere maskulinitet i dit hjem, kan du passende gøre nogle tiltag, som for eksempel at købe møbler lavet af traller fra genbrug. Det er møbler, som både er meget maskuline og rå, men samtidig meget moderne hvorfor din kæreste sikkert også vil kunne lide dem. Mange kvinder ved slet ikke, at nogle mænd interesserer sig for indretning, og derfor kan det første skridt på vejen mod en mere maskulin indretning være at sige til din kæreste, hvad du ønsker. 

Gør det til et projekt i fællesskab 
Hvis du ønsker, at din stil og personlighed skal være mere synlig i jeres fælles hjem, kan det være en god ide, at I gør det sammen, for at I i sidste ende, begge bliver glade og tilfredse. Det skal jo heller ikke ende med, at din stil og det maskuline overtager hele jeres fælles hjem og udkonkurrerer det feminine, som din kæreste kan lide. I skal begge være glade i jeres fælles hjem, og det kan derfor være en rigtig god ide, at I gør indretningen til et fælles projekt. Der vil komme tidspunkter, hvor I begge er nødsaget til at gå på kompromis, men det skaber nogle gode rammer i et hjem, når man kan se begge personer, der bor der. Hverken du eller din kæreste skal være dominerende i indretningen, og det kan I sammen sørge for ikke sker, ved at I er fælles om mange beslutninger om møbler, stil, nips og meget andet, der fylder i netop jeres hjem. 

Det maskuline og feminine i samspil
Lige så vel som du og din kæreste passer godt sammen, kan hver jeres indretningsstil også komme til at passe sammen. Du er måske mere maskulin, mens din kæreste er mere feminin, og de to ting går rigtig godt hånd i hånd i moderne indretning. Det viser, hvem I er, og hvad det er du og din kæreste bedst kan lide både sammen men også hver for sig. Jeres forskellige stil og interesser kan rigtig fint gå sammen i jeres hjem, da det kun skaber personlighed og viser, hvem I hver især er. Indretning kan hurtigt blive upersonlig og intetsigende, men hvis du sørger for at finde ting, som kan vise, hvem du er, kan det kun blive godt. De fleste kvinder kan godt lide, når mænd går op i noget, og hvis du begynder at vise interesse for jeres hjem, vil din kæreste helt sikkert synes, det er dejligt, da det er noget, der betyder meget for hende. Når først du og din kæreste får forenet jeres stil, vil andre også tydeligt kunne se jer begge i hjemmet, hvilket jo er rart, når I nu er to om det. Det kan du gøre med små figurer af din interesse rundt omkring, som for eksempel minikøretøjer, bøger eller noget helt andet. Det behøver ikke være kæmpestort. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x