Skift selv reservedele på din iPhone

Skift selv reservedele på din iPhone

12. jul 2018

De fleste iPhone-ejere har stået i den ærgerlige situation, at deres telefon er gået i stykker. Det kan være, at skærmen er smadret, hvilket kan ske selv for de mest forsigtige. Det kan også være, at batteriet er blevet slidt og at telefonen derfor skal lades op i tide og utide, eller at front- eller bag-kameraet ikke længere virker.

Uanset hvad der er galt med din iPhone, og uanset om den kun er delvist ødelagt eller helt defekt, så behøver reparationen heldigvis ikke blive en dyr omgang. I dag kan du nemlig købe langt de fleste reservedele til iPhone på nettet og reparere den helt selv, og derved undgå at skulle betale en reparatør for at udføre arbejdet. Og det er ikke så svært at udskifte din iPhones reservedele som det lyder.


Følg guiden

I dag kan man stort set købe alt, hvad man kan forestille sig på nettet — og det gælder selvfølgelig også reservedele til iPhone. Og lige så let som det er at købe dem, lige så let kan det være at udskifte dem. Med de udførlige gør-det-selv-guides, der følger med er det i dag nemt at skifte reservedele på iPhone, og det gælder også, selvom du ikke opfatter dig selv som et teknisk geni. Du behøver ikke at have erfaring med at udskifte reservelede på tekniske apparater for at reparere din iPhone, og de fleste iPhone-ejere, der har valgt at tage sagen i egen hånd, har opnået gode og holdbare resultater.

De vigtigste forudsætninger du skal have for at selv at kunne udskifte reservedelene til din iPhone er, at du har en sikker hånd og at du er villig til at følge den medhørende guide til præcision. Guiden følger dig igennem processen fra start til slut og beskriver hvert trin udførligt, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal foretage dig.

I dag kan man købe alle reservedele til iPhone — både den nyeste model og de ældre. Det gælder alt fra SIM-kort-skuffe og front-kamera til skruer, mute-knap og meget mere. Den eneste reservedel, som ikke kan købes, er Logic Boardet. Er telefonens Logic Board i stykker, er du højst sandsynligt nødsaget til at investere i en ny telefon. Men er det en hvilken som helst anden reservedel, du skal have udskiftet, så er flere hundrede kroner at spare ved at gøre det selv.

Endnu en fordel ved selv at udskifte reservedelene er, at du ikke behøver at vente i time- eller dagevis, før du får din telefon tilbage fra reparatøren, da de fleste mennesker er afhængige af deres telefon i hverdagen. Skifter du selv reservedelene, vil du sandsynligvis være færdig efter et par timer.


Billige reservedele

I dag kan man købe uoriginale reservedele, som er udviklet specielt til iPhone og som fungerer optimalt. Vælger man dem fremfor de originale Apple reservedele, som er de dyreste, man kan få, er der mange penge at spare, selvom man ikke går på kompromis med kvaliteten.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg