Tag til traktortræk med vennerne uden skrupler

Tag til traktortræk med vennerne uden skrupler

16. dec 2019

selvom dette måske nok er en jysk tradition, så er det noget, man bør opleve. Stemningen er helt i top, og selvom det hele spiller, når man er afsted, så kan der sagtens være en række skrupler ved at tage til traktortræk med vennerne. Fravælger man f.eks. familien på en lørdag, hvor der ellers var tid til andre ting? Eller plejer man ikke parforholdet nok, når man prioriterer traktorer og venner én enkelt weekend? Der er mange hensyn at tage, men hvis man har styr på de indre linjer, så kan man sagtens tage til traktortræk uden skrupler.


 

Send kæresten ud med veninderne eller sørg for selvforkælelse

Parforholdet handler selvfølgelig om at være sammen i tykt og tyndt, men der skal samtidig også være plads til, at man kan have nogle oplevelser på egen hånd. Dette er i høj grad tilfældet for traktortræk med vennerne, og tilsvarende bør man samtidig sikre, at ens bedre halvdel også får en god oplevelse på samme tid. Her kan man f.eks. sørge for at få passet børnene hos bedsteforældrene eller hos nogle gode venner, mens man betaler for kærestens tur i byen med veninderne eller sørger for, at ens bedre halvdel kan opleve selvforkælelse i hjemmet. Der er mange forskellige muligheder, og her handler det bare om at tage en snak om, hvad konen/kæresten har af forventninger.

 

Selvforkælelse kan bestå af mange ting, men generelt kan man finde en række lækre spaartikler til badekarret og sørge for en lækker menu på aftenen. Der er også mulighed for køb af vibrator, hvis disse behov er til stede, og det handler i det hele taget om at gøre sig umage: Jo bedre en oplevelse kæresten har, desto større er sandsynligheden for, at man får lov til at tage med vennerne til traktortræk.


 

Lav noget med børnene en anden dag

Selvom man ser meget til børnene i hverdagen, så kan man stadig komme lidt i skrupler omkring, hvorvidt man giver sig tid nok til at være sammen med dem i weekenderne. Børnene har selvfølgelig en lyst til at lave forskellige aktiviteter med deres forældre i løbet af weekenden, og dette bør man forsøge at honorere. Derfor kan det være en god løsning at love børnene en weekend på deres præmisser på et senere tidspunkt - og evt. tage dem med i badeland, forlystelsespark eller lignende. Børn har lettere ved at acceptere, at far har et behov for at være sammen med sine venner, når de kan se frem mod en oplevelse i fremtiden, og det er et af de små tricks, der gør, at man bedre kan tage til traktortræk uden skrupler.

 

Det er vigtigt at understrege, at man ikke bliver en dårlig far eller mand, fordi man lige bruger en weekend sammen med vennerne til traktortræk - nærmere tværtimod. Selvfølgelig kan man ikke lige se noget til familien i øjeblikket, men omvendt giver det måske ekstra energi, som man senere kan bruge sammen med konen/kæresten og børnene. Det er vigtigt at leve livet fuldt ud - og man er nødt til at pleje både sine interesser og sit sociale liv, hvis man ikke skal gå død i tilværelsen.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce