{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ursus c-385 1978

3.154 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen traktor er oprettet og stemt ind. Opret din egen traktor

nicolaj k
Mand | 39 år | Oprettet: 23. jan 2012


Ursus c-385

Årgang:
1978
Motor:
4.6 liter med turbo og intercooler
Hestekræfter
85 hk +
Hjultype
baghjul: 540/65-34
forhjul: er ikke helt fast lagt endnu
Udstyr
svært at beskrive når den ikke er færdig endnu
Stævner
ingen endnu, skulle gerne ud og testes i 2015
Beskrivelse
alt har været skilt i atomer.
startede med bagtøjet, der kom nålelejer i differentialet og nye pakdåser og lejer overalt, bremser er renoveret.
gearkasse har været helt tømt og der er 3 tandhjul for højere gearing (den højeste der fås) der er monteret flere ting fra storebror 1201 da den er stærkere, halv gear er renoveret og skruet op i tryk.
kobling er nu 2 pladet forstærket fjeder kobling med med cintermetal, dog stadig med den "lille" aksel så vi må se om det holder ellers må vi låne fra storebror 1201 igen.
motor er et kapitel for sig: den var fuld af slam og spåner da jeg købte den men den kunne kører ;-) krumtappen var revet og der var nærmest ingen hoved lejer og et enkelt plejlleje havde også taget skade, så der er kommet en anden brugt krumtap i og nye lejer og pakdåser. oliepumpe kontrolleret, knast slebet, topstykke portet og forstærket, nikketøjs fødder udskiftet til stærkere og der er stærkere kromnikkel stødstænger i, udstødning og indsugnings manifold er hjemmelavet, turbo som er lagt sammen, 2 intercoolere, ford dyseholder med større dysespidser, større dyserør, 10mm brændstofpumpe, elektrisk fødepumpe.
fortøj total skilt og renoveret og servostyring er lavet lidt om.
flip up hjelm.
traktoren er under opbygning på 3. år ;-) det går ikke så stærkt når man også skal passe familien og arbejdet, og jeg vil lave mange ting om og det stadig skal være ordenligt, men forventer at komme ud og kører her i 2015 engang, men der er nok en del indstilling og test det første år men sådan skal det jo være.
Kommentér på:
Ursus c-385
Annonce