{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
666 visninger | Oprettet:

Rengøring af ventilationsanlæg {{forumTopicSubject}}

Få ting påvirker menneskers sundhed og ydeevne så meget som kvaliteten af ??den omgivende luft. Forurenet luft betyder konstant hovedpine, døsighed, træthed, dårligt humør, allergiske reaktioner og stor sandsynlighed for forskellige sygdomme. For at rense luften i bygninger installeres ventilationsanlæg, som især er relevante i indkøbs- og erhvervscentre, cateringvirksomheder og i industrier.
Ventilationssystemet bliver gradvist snavset, og selv regelmæssigt filterskift forhindrer ikke, at der opstår støv og snavs på overfladen af ??luftkanalerne, som er en ideel grobund for bakterier, skimmelsvamp, korrosion af mekaniske dele osv. Som laget af snavs i ventilationskanalerne stiger, vil luftstrømmens kraft falde, og efterfølgende er en fuldstændig blokering af ventilationssystemet mulig, især dette skal man frygte i rum, hvor der er installeret anlæg med ventilatorer. Ophobning af støv på arbejdsflader fører til reduceret produktivitet og derefter til overophedning og udstyrsnedbrud. Desuden er der risiko for brand i snavsede ventilationskanaler.
Kapaciteten i dette segment af servicemarkedet er ret stor, da der er tusindvis af bygninger i store byer, hvor det er nødvendigt at rengøre ventilationen regelmæssigt. Der er stadig lidt konkurrence, og gentagne ordrer er meget sandsynlige. Med en stor kundebase, vent cleaning services - https://ozonservices.com/ kan sikkert betjene din region.
Første etape af arbejdet er at demonstrere for bygherren graden af ??ventilationsforurening, som udføres ved hjælp af videoudstyr, der er fastgjort til robotterne. Som regel indgås kontrakter om vedligeholdelse af ventilation efter denne procedure, da folk normalt ikke engang har mistanke om, hvad de virkelig trækker vejret. For at tiltrække kunder kan du tilbyde gratis diagnostik af graden af ??ventilationsforurening. Ventilationsinspektionsrobotten er en firehjulet enhed, der vejer 10-12 kg, måler cirka 450x150x350 mm, udstyret med et langt kabel. En sådan enhed bruges til at inspicere vandret ventilation; for at inspicere lodrette sektioner anvendes lignende anordninger med lavere vægt og uden hjul.
For at udføre selve rengøringen er først og fremmest ventilationssystemets huller, kanaler og ventiler blokeret. Derefter anvendes en filtreringsenhed (vakuummaskine) og en fleksibel akselventilationsrengøringsenhed. Den mobile filtreringsenhed er fastgjort til kanalen med en korrugeret muffe og skaber et højt undertryk i ventilationskanalen, hvorved luften passerer gennem enhedens filtre, hvori sporer af svampe, bakterier, vira, støvpartikler, kvarts , asbest, savsmuld og andet sundhedsskadeligt sætter sig. menneskeligt stof. Filtre til enheden vælges baseret på egenskaberne for det objekt, som arbejdet udføres på.
Den fleksible akselventilationsrengøringsenhed består af en trolley, et drev, en tromle, en fleksibel aksel 20 til 40 meter lang og en rensebørste. En sådan enhed fungerer sammen med en vakuumenhed. Rengøringsmaskiner kan være elektrisk, mekanisk, pneumatisk eller hydraulisk drevet.
Efter endt arbejde inspiceres ventilationsanlægget igen ved hjælp af en videorobot.
For at rense ventilationskanaler i industri- og fødevareindustrien kræves specialudstyr, da almindeligt udstyr måske ikke kan klare en stor mængde fedt aflejret på luftkanalernes vægge. Det specialiserede kompleks inkluderer en børstemaskine med unikke dyser til tilførsel af aktivt skum og et indbygget videoinspektionssystem, en vingekompressor, der er i stand til at fungere på ubestemt tid, en skumgenerator med et konstant temperaturregime. Sådant udstyr renser med succes ventilation i slagterier, pølsebutikker, grill osv. To personer er nok til at servicere enhederne. Omkostningerne ved at rense ventilation fra fedt er omkring tre gange højere end konventionel rengøring fra støv.



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Rengøring af ventilationsanlæg

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce