Populære landbrugsspil til de elektroniske enheder

Populære landbrugsspil til de elektroniske enheder

18. maj 2021

Landliv behøver langt fra at være noget, du kun oplever på din gård. Med årene er der kommet rigtig mange sjove landbrugsspil til de elektroniske enheder. Det vil sige, at du kan dyrke landbrugslivet på den virkelige gård samt på en elektronisk gård. Her får du lidt fif til, hvilke spil du kan forsøge dig med, hvis du er vild med landbrug.


Let’s Farm

Det er en verden af spil, som åbner sig, når du først griber tabletten, pc’en eller mobilen. I mange år har vi været vant til at spille klassiske kasino- og kortspil på de elektroniske enheder. Disse spil hitter fortsat stort og udbydes endda i utallige varianter, hvilket eksempelvis er tilfældet for poker. De seneste år har markedet dog også set et stort udvalg af online landbrugsspil komme til. Let’s Farm er et af de mange spil, markedet er blevet introduceret for i løbet af de seneste år. Dette spil er udviklet af playday-games og har hurtigt udviklet sig til et af de mest populære landbrugsspil til især mobilen. I Let’s Farm skal du bygge din egen gård fra bunden og siden vedligeholde den. I takt med, at du løser opgaverne i spillet, åbner der sig en række nye muligheder. Dine opgaver kan blandt andet bestå af at plante frø, gøde jorden og passe dyrene på gården. Der er en hel del elementer i spillet, som minder om dem, vi kender fra livet på gården. Bedst af det hele, så er det faktisk gratis at spille Let’s Farm. Det kræver blot, at du opretter en konto, og så er du i gang.


Hay Day

Du har såmænd flere muligheder, hvis du ikke kan få nok af landbrugslivet. Et andet godt bud på et sjovt landbrugsspil er spillet Hay Day. Dette populære spil til de elektroniske enheder er lavet af spiludvikleren Supercell og kom på gaden i juni 2012. Siden da har det medrivende spil udviklet sig til et af de mest eftertragtede på markedet. Flere og flere hopper med på bølgen af personer, der spille Hay Day, og fans i hver en afkrog udveksler nyttige fif til at begå sig bedre i spillet. Kort sagt er der startet en hel Hay Day-kultur. Hay Day, som også går under navnet det oprindelige bondegårdsspil, går ud på, at du skal indtage rollen som landmand og deraf pleje din gård. Jo mere erfaring du opnår i den rolle, jo mere vil du rykke opad i niveauerne. For hver gang du stiger i niveau, vil du få adgang til nye nyttige bondegårdsting såsom blandt andet nye maskiner (hvem ved; måske det endda lykkes dig at få fingrene i en ny, lækker traktor), dyr og større markarealer. Hay Day er et hyggeligt og flot produceret spil. Desuden er det et spil, der er gratis at kaste sig over. Alle disse elementer forklarer i høj grad, hvorfor dette spil er blevet så populært. 


Big Farm Tractor

Skal det mest af alt handle om traktorer og store maskiner, hjælpes du godt på vej af udvalget af traktorspil. For eksempel kan du forsøge dig med Traktor Farming Simulator - Big Farm Tractor-spil, som du kan hente ned gratis via Google Play. I dette spil skal du vise, at du kan finde ud af at navigere din traktor henover ujævne og udfordrende flader, mens du sår og høster på livet løs. I takt med, at du høster, vil du blive bedt om at tage dig af flere og flere marker. I spillet bor du nemlig i en frodig og frugtbar dal, og her skyder det op af jorden med afgrøder. Disse afgrøder skal selvfølgelig høstes, nye skal sås og afgrøder skal fragtes videre ud i landskabet. Ergo er der behov for din hjælp og landbrugserfaring. Spørgsmålet er, om du er klar til at vise dine landbrugs- og traktorevner frem? Er du den fødte traktorfører? I så fald er dette et spil for dig. 

Der er altså nok af spil at tage fat på, hvis du vil dyrke din passion for landbrug. Og denne passion kan sagtens dyrkes, mens du slænger dig på sofaen og tager en pause fra de normale landbrugsaktiviteter, der kræver lidt mere sved på panden og hårdt arbejde. 

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x