{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
263 visninger | Oprettet:

renovering af MF35 motor benzin {{forumTopicSubject}}

hej
jeg er ved at renovere min massey ferguson mf 35 benzin, mit spørgsmål er, hvor meget skal en foring ligge over motorblokken (87mm stempel), jeg prøvede med kun en sims under, det der ligner et 8 tal, men der rendte kølevæsken ind til stemplerne da jeg startede den op, så nu er den skilt ad igen.


Kommentarer på:  renovering af MF35 motor benzin
 • #1   24. aug Hej Johnny. Du skriver du har renoveret motor men jeg kunne godt tænke mig at høre om du har haft foringerne ude af blokken. Det er mange år siden jeg har hovedrepareret motor i en MF 35 . Jeg vil foreslå at du tager foringerne ud af blokken og imellem blokken og foringerne nede i bunden skal der være nogle brillepakninger . De er helt sikker defekte eller bare svunden ind rens fladerne i blokken og på foringerne og monter nye brillepakninger så tror jeg foringerne har den rigtige højde. Mvh. Hans Jørn Dahl

 • #2   24. aug Hej Hans
  jeg har lagt nye brillepakninger i, men kun 1 stk. er for lidt, og nu har jeg lagt 2 stk. i og er kommet op på 0.5 mm og det er tæt nu, så nu samle resten af maskinen. tak for dit svar.
  mvh johnny


 • #3   26. aug syntes lige jeg vil vise hvordan det så ud da jeg kun havde 0.1 mm under forringen, så den trækker kølevæske ind til stemplerne.

  profilbillede
 • #4   1. sep så kører den lille traktor MF 35 og målet blev 0,45 mm overmotorblokken

 • #5   1. sep og ingen røg og masse af træk i den gamle maskine, det står i tomgang på billedet

  profilbillede
Kommentér på:
renovering af MF35 motor benzin