{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.685 visninger | Oprettet:

Motor Ford 3000 {{forumTopicSubject}}

Hej,

er er et spørgsmål til de kloge mekanikere.
Jeg har lavet motor på en vens Ford 3000, da den havde været kørt tør for vand. den har fået nye foringer, ny krumtap, stempler lejer. både blok og topstykke er blevet planet og ventilerne er gået efter.
den er nu færdigsamlet, og starter med det samme, og kører som en drøm. men så i dag er manden ude og fræse, og har kørt i vel en to timer, og motoren er driftsvarm. han skal lige pille noget ud af fræseren, og tager gassen af, da den kommer ned til tomgang er det som om den sætter sig, og vil ikke starte igen (starteren kan ikke trække motoren rundt) den bliver trukket hjem, og der er vel gået en lille halv time siden den gik i stå, nu kan starteren lige akkurat trække motoren rundt, og den starter, og lyder lige som den skal, men standser temmelig brat når man haler stopknappen. yderligere en halv time efter starter den som den plejer, kører som den plejer, og standser også helt normalt. Vores konklusion er herefter at det er når den er varm der er noget der begynder at klemme. Der har ikke på noget tidspunkt og på nogen måde været nogle mislyde. vand og olie er som det skal være.

er der nogen der har en god ide? Hvad lyder mest sandsynligt?




Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Motor Ford 3000
  • Christian  T
    Christian T Tilmeldt:
    okt 2011

    Følger: 1 Svar: 7
    #1   6. apr 2012 Det lyder godt nok mærkelig. Har du ikke sat nye hovedlejer (krumtaplejer) når du har skiftet krumtap i? Du kan ikke dreje motoren med hånden? Vis jeg var dig vil tage bundkart og løsne hovedlejer en efter og se om du kan dreje den.

  • JB .
    JB . Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4
    #2   6. apr 2012 Passer de nye stempler til de foringer i har sat i . . . er det købt som et sæt der passer sammen eller i løsdele

  • #3   6. apr 2012 Christian T: ja. der fulgte nye lejer med til den nye krumtap, som skulle passe lige til den krumtap, da den er drejet en smule ned. ja. sagen er jo, at når den er kold drejer det let nok det hele, og inden vi satte topstykke på, kunne vi dreje den med håndkraft.

    JB: de er købt som et sæt, så det skulle gerne passe.


  • #4   7. apr 2012 Af med bundkaret krumtaps lejer er revet

  • Lars C
    Lars C Tilmeldt:
    feb 2012

    Følger: 1 Svar: 4
    #5   18. jun 2012 Har været med til at renovere en MF 135 som fik samme problem. Det var stempelringene der havde for lidt mellemrum.

Kommentér på:
Motor Ford 3000

Annonce