{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fordson Dexta [Ejer] 1958

1.101 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen traktor er oprettet og stemt ind. Opret din egen traktor

Mads Jens
Mand | 22 år | Oprettet: 10. aug 2022


Fordson Dexta

Årgang:
1958
Motor:
3-cylindret diesel.
Hestekræfter
32
Hjultype
Fordæk: 6.00 x 16
Bagdæk: 13.6 x 28
Udstyr
Stævner
Ikke endnu, men det kommer.
Beskrivelse
Jeg har fået denne Fordson Dexta tilbage i 2020. Den har igennem mange år stået på en minkfarm, hvor den ikke har været brugt i mange år.

Efter jeg fik den, stod den et halvt års tid, inden vi begyndte at få den lavet i stand. Nu er vi så godt i gang. Dog er der lang vej endnu, men hver en lille ting vi får lavet, får os tættere på målet.

Da jeg fik den, kunne den ikke starte. Den kunne slæbes i gang, men den ikke startes på håndtaget. Ledningerne var klippet over, starteren var rustet fast, luftfilteret var totalt stoppet, brændstof- og oliefilteret var stoppet, og meget mere.
Nu kan den starte med håndtaget, og den kører upåklageligt. Vi har med møge og besvær fået renoveret starteren, fået udskiftet luftfiltret og de andre filtre. Men som sagt er der et stykke vej endnu. Vi skal totalrenovere motoren, da den er meget slidt. Men ikke nok med det, så skal vi have nye pladedele, nye ledninger, og så skal den naturligvis males.

Så det er ikke meget som mangler, men det er bestemt ikke billigt. Men det er en glæde, at se den vender tilbage til fortidens pragt.
Kommentér på:
Fordson Dexta
Annonce